Vad gäller efter Brexit?

TFF bevakar utvecklingen vad gäller Storbritanniens utträde ur EU. Informationen uppdateras här på webbplatsen så snart vi vet vad som gäller och vilka konsekvenser det får för dig som ska bila i Storbritannien. Det kan till exempel komma att krävas ett grönt kort. Du kan också kontakta ditt försäkringsbolag inför planering av resa.

Stäng

Förmåner

Medarbetare som mår bra är en förutsättning för att våra kunder och andra som vi har kontakt med ska uppleva oss på TFF som engagerade, ansvarsfulla och affärsmässiga. Vi erbjuder därför våra medarbetare ett antal förmåner.

För att hjälpa våra medarbetare att behålla och förbättra sin hälsa erbjuder vi friskvårdsbidrag, subventionerad massage, hälsoundersökningar och måltidsbidrag. Vi erbjuder även sjukvårdsförsäkring och försäkringsbranschens tjänstepensionsavtal.

För att våra medarbetare ska kunna kombinera sitt arbete med familj och fritid har vi flexibla arbetstider samt föräldraersättning för den som är hemma med barn under sin anställning hos oss. Vi erbjuder även möjlighet att teckna förmånliga gruppförsäkringar.