Vad gäller efter Brexit?

TFF bevakar utvecklingen vad gäller Storbritanniens utträde ur EU. Informationen uppdateras här på webbplatsen så snart vi vet vad som gäller och vilka konsekvenser det får för dig som ska bila i Storbritannien. Det kan till exempel komma att krävas ett grönt kort. Du kan också kontakta ditt försäkringsbolag inför planering av resa.

Stäng

Att jobba hos oss

För att TFF:s verksamhet ska fungera så bra som möjligt vill vi att våra medarbetare ska känna arbetsglädje, engagemang och sträva efter att göra sitt bästa.

Det tror vi nås genom respekt för medarbetarnas behov av stimulerande arbetsuppgifter och tid för privatlivet.

”Vi bidrar till trygghet och rättvisa inom trafikförsäkringsområdet nationellt och internationellt” är vår vision. För att kunna nå våra mål och sikta mot visionen är det viktigt att arbetet präglas av våra värderingar: engagemang, ansvarsfullhet och affärsmässighet.

För att leva upp till TFF:s värderingar är det viktigt att de som jobbar hos oss har förmåga att arbeta mot uppsatta mål, är bra på att samarbeta, har en positiv attityd, förmåga att ta initiativ och fatta beslut samt är duktiga på att ge service.